Type and press Enter.

Deschidem Terasa KAYA: Incepe vara cu stil

Mâncare Delicioasă, Băuturi Răcoritoare și Ritmuri Tropicale!

După o lungă perioadă de așteptare, este timpul să dăm startul unui nou sezon de vară! Cu mare bucurie vă anunțăm că pe 1 iunie, începând cu ora 12:00, vom deschide Terasa KAYA, un loc perfect pentru a vă bucura de zilele călduroase, mâncare delicioasă, băuturi răcoritoare și ritmuri exotice.

Un moment de sărbătoare necesită organizare pe măsură, și nu există o modalitate mai bună de a marca Ziua Copiilor decât cu o surpriză specială pentru cei mici. Primii care calcă pragul Terasei KAYA se vor putea bucura de o ofertă specială: Mini Burgers în meniu! Aceștia vor fi gata să îi întâmpine pe tinerii noștri oaspeți, făcând din această zi un moment de neuitat pentru ei.

Dar surprizele nu se opresc aici. Începând cu ora 18:00, pregătim o ofertă specială si pentru adulți. Primele 50 de persoane care ne trec pragul vor primi un cocktail delicios și răcoros, gratuit. Vino și sărbătorește începutul verii cu un cocktail în mână și un zâmbet pe față!

Pentru a asigura o atmosferă perfectă, muzica va fi la fel de încântătoare ca mâncarea și băuturile. DJ Ciupy va fi prezent pentru a asigura ritmurile tropicale, pentru ca tu să te poți relaxa și sa te bucuri de moment.

Pentru cei care iubesc cafeaua, avem o veste excelentă. Alex de la @simba.coffee.solutions va fi prezent și va oferi gratuit cafele delicioase. Nu ratați această oportunitate de a vă savura cafeaua preferată pe terasa noastră!

Vă așteptăm la Terasa KAYA pentru o zi plină de mâncare delicioasă, băuturi răcoritoare și ritmuri exotice. Dă un “tag” prietenilor tăi și adună-i pe toți la KAYA! Este momentul perfect pentru a sărbători începutul unui nou sezon, într-un mediu relaxant și plin de viață.

Terasa KAYA se află pe Emil Rebreanu 1, în Onești. Pentru rezervări, sunați la 0747 454 602. Vă așteptăm cu drag și nerăbdare pentru a sărbători împreună această zi specială. Ne vedem acolo!

Începe vara cu stil. Vino la Terasa KAYA, unde atmosfera vibrantă, mâncarea delicioasă și băuturile răcoritoare vă așteaptă pentru a vă oferi o zi de neuitat.

Am pregatit surprize pentru toata vara, atat la terasa cat si pentru club!

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați în această aventură tropicală!