Type and press Enter.

About

we transform your stay into an unforgettable club experience

Bun venit la KAYA, destinația verii pentru distracție și relaxare! Suntem un club vibrant care a apărut pe scena orașului nostru în 2021 și am reușit să creăm o reputație impresionantă.


La KAYA, fiecare vineri este o petrecere explozivă! Adunăm cei mai hot DJ și invitați speciali din țară, pentru ca tu să te distrezi pe măsură. În fiecare seară de club la KAYA, ai parte de un spectacol plin de energie și momente memorabile!


Într-un decor captivant și exotic, tropical, KAYA te întâmpină cu o atmosferă electrizantă și o echipă dedicată de profesioniști în ospitalitate. Indiferent dacă ești pasionat de dans pe ritmurile muzicii sau preferi să socializezi la un cocktail sofisticat într-un colț rafinat, la KAYA găsești tot ce-ți dorești pentru o noapte de neuitat.


Descoperă experiența KAYA și fă parte dintr-o comunitate efervescentă de petrecăreți și entuziaști ai distracției, unde fiecare moment este o ocazie de a trăi intens și de a crea amintiri de neuitat. La KAYA, te așteaptă o călătorie de neoprit spre distracția pură și rafinamentul senzațional al vieții de noapte!

BISTRO & LOUNGE

Indulge in an exquisite escape where we promise to craft an unforgettable experience during your stay

KAYA nu este doar un club. Suntem și o terasă modernă, unde poți savura preparate delicioase din bucătăria internațională, alături de cocktailuri extravagante. Atmosfera noastră relaxantă și decorul cu influențe tropicale, tribale și amazonice te vor teleporta într-o lume aparte.


Iar dacă visezi la o nuntă într-o locație spectaculoasă și exotică, KAYA este alegerea perfectă! Transformă-ți nunta într-un eveniment desprins din povești, înconjurat de atmosfera tropicală unică pe care o oferim.


Echipa noastră de la KAYA este pregătită să te întâmpine cu brațele deschise și să-ți ofere cele mai bune momente din vara ta! Hai să-ți creezi amintiri de neuitat în cea mai prietenoasă și captivantă locație din oraș. Te așteptăm cu nerăbdare!